Stellar M 8C

Med introduktionen af Stellar RIC på den danske licitation i december 2018 fik offentlige høreklinikker tilgang til genopladelige høreapparater. Den genopladelige teknologi gør det nemmere for brugerne at anvende deres apparater i dagligdagen, da der ikke er behov for batteriskift.

Ideen er at oplade apparaterne om natten således, at apparaterne er klar til en hel dags brug næste morgen. Rexton har fået mange henvendelser direkte fra slutbrugere, der efterspurgte muligheden for genopladelige apparater. Dels på grund af det rent praktiske, dels på grund af miljøhensynet.

Genopladeligt BTE-apparat

Fra juni 2019 får offentlige klinikker endnu flere muligheder for genopladelige høreapparater, da Rexton introducerer Stellar M, som er den genopladelige BTE-version, på den danske licitation.
Dette er godt nyt for de mange tilpassere, der længe har efterspurgt et apparat, som er nemt at betjene og vedligeholde, selvom brugerens fingre og syn ikke er, hvad det engang var.

Stellar M kan – ligesom samtlige BTE-modeller fra Rexton – anvendes med tyndslange og tips. Til brugere med gigtfingre anbefales en alm. øreprop – gerne en kanalprop – som er endnu nemmere at betjene. Der er ikke behov for at instruere i filterskift, batteriskift og bestilling af andre forbrugsdele, hvilket kan spare tid i en travl klinik.

Induktiv lader

Laderen er også simpel. Rexton anvender induktion som oplademetode til apparaterne. Derfor er der ingen kontaktpunkter på hverken høreapparater eller lader at tage hensyn til. Læg blot apparaterne i fordybningerne i laderen, og resten foregår automatisk.

Med Stellar M får klinikkerne det absolut nemmeste apparat at betjene nogensinde og et rigtig godt supplement til Stellar RIC.

Det er altid svært at spå om fremtidens høreapparat, men det er helt sikkert, at det bliver genopladeligt!