Alle lyde høres helt naturligt og ubesværet

Med vores seneste teknologi, TruCore™, får brugeren en høreoplevelse, der er mere behagelig og naturlig end nogensinde før, uanset om de befinder sig i en støjende restaurant, i omgivelser med ekko som f.eks. et auditorium eller en foredragssal.

TruCore giver en mere naturlig høreoplevelse og indeholder ny teknologi, der blandt andet omfatter:

 • Voice Ranger – forbedrer taleforståelsen i enhver situation.
 • Music Enhancer – giver maksimal lydkvalitet for musik.
TruCore-Logo_732x351

TruCores egenskaber

 • Tre funktionsniveauer
 • Seks lytteprogrammer
 • Voice Ranger
 • Reverb reducer – mindre ekko
 • Tinnitus funktion
 • Vand- og fugttæt. Beskytter imod indtrængen af vand, fugt og smuds
 • Bluetooth® kompatibel via Smart Connect streamer
 • Kan bruges med apps på en smartphone
 • Music Enhancer – giver maksimal lydkvalitet for musik.

* *Bluetooth-mærkets navn og logo ejes af Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af sådanne hos Sivantos GmbH sker i henhold til en licensaftale.

Couple-laughing_1232x1000
Friends-having-lunch_1232x700

Samtaler bliver lettere.

På steder med megen baggrundsstøj (f.eks. støjende restauranter eller familiefester) kan samtalen med andre mennesker være svær og kræve stor koncentration og megen energi. At skulle anstrenge sig for at høre stemmer i disse situationer kan være meget udmattende.

Voice Ranger-funktionen gør det nemmere at fokusere på den vigtige taler og reducere uønsket baggrundssnak. Resultatet er en mere afslappet høreoplevelse, hvor du kan nyde samværet med andre mennesker i længere tid.

Foredraget bliver en nydelse.

Du er til et foredrag i et rum, hvor stemmerne kastes tilbage fra glatte vægge. Stemmerne giver ekko omkring dig og blander sig med lyden af fodtrin på gulvfliserne. Reverb Reducer-programmet undertrykker ekko-virkningen og giver en forbedret lydkvalitet.

Couple-shopping_1232x700
Man-with-cup_1232x700

Klare telefonsamtaler.

På støjende kontorer, hvor telefoner ringer og kolleger snakker om arbejdet, kan det være anstrengende at høre, hvad der bliver sagt i telefonen. Nu kan du tydeligt høre samtalen direkte i dine Rexton høreapparater. Det sker via den diskrete Smart Connect streamer, som sender telefonsamtalen direkte til dine høreapparater.

Nyd musikken.

Music Enhancer giver en enestående lydkvalitet og er specielt udviklet til at give dig maksimal musiknydelse. Uanset om du er til en koncert, lytter til din yndlingsmusik derhjemme eller måske endda optræder live på scenen, leverer Music Enhancer en musikoplevelse som ingen anden.

Man-playing-guitar_1232x700
Yoga-class_1232x700

Pålidelighed og holdbarhed.

Vores SecureTec™ teknologi beskytter høreapparaterne imod fugt, sved og snavs. Beskyttelsen er så effektiv at vi overholder IP67-kravene. Voksfiltre reducerer risikoen for, at ørevoks trænger ind i højttaleren.

Tinnitus — lær at leve med din tinnitus.

Forestil dig, at du pludselig hører du en ringen for ørerne, der ikke går væk. Mennesker med denne lidelse, der er kendt som tinnitus, har ofte svært ved at høre, koncentrere sig og endda sove.

Der er mange mennesker, der lider af tinnitus. Tinnitus er en medicinsk lidelse, der får dig til at høre en ringende, summende eller anden fantomstøj. I nogle tilfælde kan tinnitus være det første symptom på høretab.

Ud over de almindelige funktioner i et høreapparat indeholder Rexton høreapparater også en Tinnitus-terapifunktion. I mange tilfælde kan alene det at få et høreapparat, der giver en anden lydoplevelse, reducere ubehaget vd en tinnitus. I andre tilfælde kan man tilføje et en ekstern lyd til lyden fra høreapparatet. Den uønskede tinnitus pakkes ind og i mange tilfælde oplever tinnitus-patienten en lettelse, som gør det muligt at leve med sin tinnitus. Dette kan hjælpe mange mennesker.

*Bluetooth-mærkets navn og logo ejes af Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af sådanne hos Sivantos GmbH sker i henhold til en licensaftale.

Rexton TruCore Technology - se videoen

Discover Our TruCore Products

image

Emerald 6

Fås som Emerald™ XS eller S 6c RIC.c RIC.

Læs om Emerald 6c
image

Mosaic 6c

Fås som Mosaic™ M 6cc BTE.

Læs om Mosaic 6c
image

Stellar Li

Fås som Stellar Li 6c RICTM 6c.

Læs om Stellar Li 6 c
image

Sterling 6c

Fås som Sterling™ 6c c Custom.

Læs om Sterling 6c
image

inoX 6c

Fås som inoX™ 6c click and fit CIC.

Læs om inoX 6c